Puheenjohtajan tervehdys

6.9.2024

NuVoLin syyskausi on käynnistynyt vauhdikkaasti lähes 400 jäsenen voimin. 
Ryhmiä on kaikissa taajamissa yhteensä 21 lasten ryhmää ja 5 aikuisten ryhmää. Syksyn uutuutena alkoi 7-9-vuotiaiden Sportti-ryhmä, jossa lapset pääsevät kokeilemaan eri liikuntalajeja.
Nuvoli - lapset
Nuvoli - aikuiset

Kiitos, että olet mukana toiminnassamme!

NuVoLi tiedottaa jäseniään seuran nettisivuilla www.nuvoli.fi. Meillä on Facebook-, Instagram- ja TikTok-tilit, käy seuraamassa ja tykkäämässä sivuillamme. Facebookissa on NuVoLin vaatepörssi, siellä voit ostaa tai myydä käytettyjä seura- ja urheiluvaatteita.

Laadukas työmme palkittiin jälleen keväällä. Olemme erittäin iloisia saadessamme jatkaa lasten ja nuorten Tähtiseurana. Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille.

Seuran syyskokous pidetään ke 6.11. klo 18:00 seuran toimistolla (Lääkärintie 2, 01900 Nurmijärvi). Kokouksessa on äänioikeus kaikilla jäsenmaksun suorittaneilla. Kokouksen esityslista on luettavissa seuran nettisivuilla kaksi viikkoa ennen ajankohtaa. 
Tervetuloa mukaan seuran toimintaan.

Seurassamme on aloittanut toiminnanjohtaja Nina Blom. 
Saimme seuratukea toiminnanjohtajan palkkaamiseen Opetus- ja kulttuuriministeriöltä. 
Ninan terveiset ovat tässä alapuolella.

Tapahtumia mm: 
Stara tapahtuma Isoniitun koululla ti 10.12.2024 klo 17.30-20.

Seuran 75-vuotisjuhla su 27.4.2025.

Vanhempainvartit/tunnit ja muut ryhmiä koskevat tapahtumat löytyvät ryhmän kausisuunnitelmasta. 
Kausisuunnitelmat

Voimistelun riemua syksyyn!

 

Tiina Ahokas
NuVoLi ry:n puheenjohtaja

 

 

Toiminnanjohtajan tervehdys

 

Hei, 
olen aloittanut 1.6.2024 NuVoLin toiminnanjohtajana Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratuella.

Olen kolmen nuoren äiti Nurmijärven kirkonkylältä. Olen ohjannut lasten ja perheiden

liikuntaryhmiä 17 vuotta ja niistä NuVoLissa 13 vuotta.

Koulutukseltani olen yo-lähihoitaja ja matkailupalveluiden tuottaja, lisäksi olen käynyt monia Suomen voimisteluliiton liikuntakoulutuksia. Olen saanut tehdä elämässäni monipuolista työtä ja olen työskennellyt aiemmin mm. päiväkodissa lastenhoitajana, elämyspuistossa elämysohjaajana sekä perhetyöntekijänä. Pidän työssäni vaihtelevuudesta ja siitä, että työpäivät ovat erilaisia ja sytyn pienen paineen alla.

 

Järjestö- ja seuratyö on ollut sydäntäni lähellä aina. Olen ollut NuVoLin hallituksen jäsenenä 4v, seurasihteerinä 1,5v ja seuran puheenjohtajana 1v. Sydäntäni lähinnä on erityisesti perheliikunta ja erityislapset.

 

Toiminnanjohtajan tehtävissäni toimin ohjaajien esihenkilönä ohjaten ja tukien heitä heidän työssään. Työni tavoitteena on tuoda seuraa enemmän esille kunnan alueella ja luoda uusia toimintatapoja ja yhteistyömahdollisuuksia muiden alueen toimijoiden välillä.

 

Olen innoissani tästä työstä ja kaikesta uudesta mitä se tuo tullessaan. Olethan minuun yhteydessä kaikenlaisissa seuraan liittyvissä asioissa.

 

Nina Blom